makeit


20 mei 2019 - Mediums Hemel

Wat is witte magie?

Tags:

Laten we het eerst hebben over het woord magie; dat betekent eigenlijk zoveel als wonders verrichten/creëren, het “onmogelijke” waar maken. En voor het woord magie kunnen we, zoals we allemaal wel vaker hebben horen noemen, de woorden witte magie en zwarte magie gebruiken.

Ik heb het heel kort over zwarte magie, zodat je de term witte magie beter kunt begrijpen.

Zwarte magie is als je zaken creëert terwijl je je niet druk maakt om negatieve schade, vernietiging, manipulatie aan en van andere mensen. Je wilt alleen maar je eigen (lees “ego”) doel bereiken.  En of een ander daar negatieve hinder van ondervindt interesseert je dan niet. Soms wil je dat zelfs dan uit boosaardige gevoelens.

Witte magie daarentegen dan creëer je zaken met positieve energie en het doel is alleen maar genezen, helpen, beschermen en zegenen, en zal altijd respectvol zijn naar andere mensen zonder schade aan te richten. (Baat het niet, dan schaadt het zeker ook niet!).

zwarte magie
                                   Bestellen?

 

Waar komt witte magie vandaan?

Het is afkomstig uit het verleden en vindt zijn oorsprong in heidense natuurverering of vruchtbaarheidsrituelen om godinnen en goden gunstig te stemmen zodat er een rijke en overvloedige oogst zou komen. Van hieruit zijn er allerlei rituelen, gebeden, welwillende spreuken “geboren” die we gebruiken om allerlei positieve dingen tot stand te brengen.

Hoe werkt het?

Bij witte magie bedienen we ons van allerlei zaken, zoals gebeden, spreuken, rituelen, objecten (denk bv aan talisman, kristallen, wierook, kaarsen etc.) om positieve resultaten te boeken met betrekking tot zeer veel zaken. Wat er feitelijk gebeurt is dat we onze wens afgeven aan de kosmos/vrij laten en volgens de drievoudige wet (wat je uitzendt krijg je in drievoud terug of het nu goed of slecht is) komt het resultaat dan in drievoud naar je toe. Als je dit dus met veel positieve energie uitzendt, komt er ook iets moois van de grond.  Je kunt het ook de wet van de creatie noemen. 

Kan iedereen het doen?

In principe kan iedereen het leren, maar omdat veel mensen zich niet bewust zijn van hun creatievermogen en van de begrippen negativiteit en positiviteit is het altijd het beste om hier een medium of helderziende bij te vragen die je kan helpen. Iemand die de basiskennis heeft (want je moet bv ook weten welke schadelijk effecten je wil voorkomen en je bewust zijn van schadelijke neven effecten) en ervaring heeft. Een medium of een helderziende wordt hierin bijgestaan door zijn/haar gidsen en kunnen je wegwijs maken en je advies geven. Ze kunnen je helpen om de wens zo positief krachtig mogelijk de kosmos in te sturen maar ook om de negatieve beperkingen op te heffen. Zij worden daarbij ondersteund door ook een stuk toekomstvoorspelling. Wat mag wel, wat mag niet?

Waar kan witte magie gebruikt worden?

Je kunt het voor allerlei doeleinden gebruiken. Zo zijn er bv liefdesspreuken, geldspreuken, vruchtbaarheidsspreuken, beschermingsspreuken (lees ook rituelen). 

Stel bv dat je verliefd bent op iemand die jou nog niet heeft opgemerkt; witte magie kan je helpen om die persoon opmerkzaam op jou te maken en als het in de lijn der “bedoeling” ligt zal die persoon verliefd op je worden of je zult de waarheid kennen dat die persoon niet bij je past en die persoon loslaten maar dan zal de kosmos je helpen de juiste partner te vinden, want achter verliefdheid zit een soort “basiswens” dat je een relatie wil. Het gaat niet alleen om die betreffende persoon. 

Of je hebt steeds ruzie met je partner en je wil dit verbeteren. 

Je wil graag meer geld verdienen, een ander huis vinden, je kunt het zo gek niet bedenken, maar witte magie kan overal bij helpen. 

Mediums en helderzienden kunnen je helpen om je wensen duidelijk te krijgen, want dat is natuurlijk wel van belang, dat je weet wat je wil. Ze helpen je uitzoeken wat nu precies je “basiswens” is achter een bepaalde wens. (Voorbeeld: je vraagt voor goed werk, dan ligt daar vaak zorgen om geld achter dus is je feitelijke wens komen er genoeg financiën op mijn pad?; terwijl de ander zich verveelt en dus zoekt naar een goede tijdsinvulling, die heeft dan dus een andere basiswens).Vervolgens kijk je of een consulent bedreven is in witte magie en heb je een consult om advies en ook witte magie op afstand. Of je zoekt iemand thuis op die je verder kan helpen. Laat je altijd bijstaan door mediums/paragnosten die weten wat ze doen!

Verder kunnen ze ook zien waar bepaalde blokkades zitten en beperkingen en je helpen deze op te lossen door witte magie

witte magie
                                   Bestellen?

Het lijkt een beetje op Harry Potter. Die “toverde” met zijn stokje en spreuken ook goede dingen, witte magie;daarentegen Draco Malfidus, die “toverde” alleen maar in zijn eigen voordeel, zwarte magiedan heb je even een simpel idee van zaken.

 

Ik zelf heb vaker met witte magie te maken gehad. Maar ik heb me er altijd bij laten helpen of adviseren. Bv bij negativiteit mezelf in een zon plaatsen en de ander ook om zo positieve energie te creërenhet dragen van kristallen, kaarsjes branden, maar dit zijn simpele dingen. Helderzienden en mediums kunnen je ook helpen met complexe dingen die je heel graag wilt. 

Wilt u zelf aan de slag met witte en/of zwarte magie dan zal u zeer zeker de pakjes wierook op de bovenstaande foto’s nodig hebben klik hier voor bestellingen en meer informatie.

Terug naar blog overzicht