MediumsHemel

Wil je weten wat de toekomst je brengt? Eerlijke en zuivere antwoorden.

Helderziende

j zijn een spirituele hulplijn met online helderziende consulenten , Onze helderziende consulenten kunnen jou helpen met al je levensvragen. Wij bieden de beste helderziende consulenten van Nederland.

Professionele Helderziende consulenten

Onze Helderziende kunnen professionele kaarten leggen zoals: tarot kaarten, engelen kaarten of lenormand kaarten. Onze helderziende beschikken over een speciale gave waarmee ze u kunnen helpen met al uw vragen. Geen enkele vraag is te gek voor onze helderziende consulenten.

Onze Helderziende consulenten beschikken over een speciale gave

Mediumshemel.nl is een spirituele hulplijn met professionele helderziende consulenten. Onze helderziende consulenten kunnen u helpen met al je vragen over liefde, relatie, werk, financieel, familie, kinderen, verleden, heden en toekomst. Bel vandaag met een van onze helderziende consulenten.

0909-1114111 90cpm
0903-39516 150cpm
87 00:00:00

Klaas-Jan

Ervaren Medium/Paragnost die gespecialiseerd is in vragen over (open)relaties, oplossen van ruzies, van oa. zwarte magie en witte magie verwijderen/aanbrengen, en negatieve energieën te verwijderen. Door jarenlange ervaring als Medium/Paragnost is alles zuiver vanuit de kern.
Wilt u bijzondere, sterke voorspellingen die voor u in de toekomst belangrijk kunnen zijn?
Dan bent u van harte welkom bij Klaas-Jan!

U kunt u vragen stellen op gebied van liefde, werk, overledenen of over de gevoelens van uw ex/partner. Geen vraag is te veel! Wilt u een algemene reading? Ook daar heeft Klaas-Jan geen moeite bij! In sommige gevallen zijn problemen op te lossen ahv een healing of sessie! Dit word natuurlijk aangegeven als dat nodig zou zijn. Met zijn spirituele instelling, kan alles in paar stappen geregeld worden. Of het nou vragen zijn van het leven tot de dood en/of erna. Hij is een geboren Medium/Paragnost, die u rust kan bieden!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met hem op!

U bent bij Klaas-Jan van harte welkom wanneer u maar wilt.
BE0903 39516150cpm
58 00:00:00

Gul

Zeer ervaren TOP medium, paragnoste. Helderziend en heldervoelend. Gediplomeerde relatie-coach, sinds mijn jeugd ben ik mijn bewust van mijn mooie gaven en ben ook altijd behulpzaam geweest om mijn medemens te helpen met hun brandende vragen. Er is geen enkele vraag gek of raar u kunt mij alles vragen. Ik word begeleid door mijn gidsen als ik op uw vraag ga invoelen. Ook Turkse consulten beschikbaar.

Foto sturen voor lezingen naar: info@mediumshemel.nl
Met vermelding van boxnummer: 58
BE0903 39516150cpm
01 00:00:00

Cil

Top paragnost, medium en helderziende sinds mijn peuterjaren ben ik paranormaal begaafd. Ik voelde toen al van alles aan en hoorde van alles. Dankzij mijn paranormaal begaafde oma weet ik hoe ik met mijn gaven kan omgaan en weet ik hoe ik mijn medemens hierbij kan helpen. Ik vraag uw geboortejaar en naam en daarbij krijg ik bepaalde beelden binnen die ik met u deel en met behulp van de Tarot kaarten kan ik u helpen met al uw levensvragen, relatie problemen, werk, financiële problemen, familie problemen en uw angsten en zorgen. Ook kan ik uw vragen beantwoorden over uw verleden, heden of toekomst. Geen enkele vraag is te gek voor mij.
BE0903 39516150cpm
34 00:00:00

Team MediumsHemel

Deze box is alleen voor om Informatie te verkrijgen, Tips, Reviews geven, Solliciteren en Klachten doorgeven.

Wilt u onze Team komen versterken? Ook dan kunt U contact opnemen met deze box nummer 34.

Alle bovengenoemde staan ook op de site van www.mediumshemel.nl weergegeven mocht u er niet uit komen neem dan contact op met deze boxnummer.
BE0903 39516150cpm
36 00:00:00

Spirituele coaches gezocht

Mediums, Paragnosten, spirituele coaches, helderzienden, helderwetenden, helderhorenden, pendelaars, kaartleggers, tarotisten gezocht!! Mail nu naar info@mediumshemel.nl of coachworden@mediumshemel.nl of schrijf via het contact formulier.
BE0903 39516150cpm
72 00:00:00

Jolanda

Hallo, Ik ben Jolanda, Heldervoelend / horend. Paragnoste en medium met 25 jaar ervaring en ga samen met u de vragen oplossen op uw levensweg op alle vlakken tevens leg ik de kaartjes voor u. U mag mij alles vragen graag ben ik ook een luisterend oor u mag van mij een eerlijk antwoord verwachten.
BE0903 39516150cpm
27 00:00:00

Witte Magie & Zwarte Magie


Wilt u weten of er witte of zwarte magie op u of uw partner is gebruikt? Wilt u dit ongedaan maken? Of wilt u zelf witte magie of zwarte magie handelingen laten uitvoeren zoals bij terug keer van liefde, financiele problemen, werk problemen, blokkades laten verwijderen, bescherming tegen blokkades, reiniging van geest of lichaam, reiniging van entiteiten in uw lichaam of huis. Staat uw situatie er niet bij? Neem dan contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken in uw situatie. De spirituele witte en zwarte magie worden door een zeer ervaren en erkende medium gedaan die langer als 30 jaar in dit vak zit.
BE0903 39516150cpm
40 00:00:00

Liedeke

Lieve Mensen,
Ben geruime tijd Medium.
Als jong kind merkte ik al dat ik meer zag en hoorde dan andere kinderen.
Was als kleintje dol op muziek en dieren. Heb dan ook als werkstudente in Amsterdam
op het het Concervatorium mijn studie zang en piano gevold.

Kan met de pendel vele vragen beantwoorden maar weet over het algemeen de
antwoorden nog eerder dan dat de pendel mij een uitslag geeft.

Weet het e.e.a. van Astrologie, kruiden diëten en ook over vitaminen.
Soms krijg je een vraag waar je geen antwoord op weet en dan zeg ik dat dan ook naar
eer en geweten.

Met liefde en aandacht luister ik naar cliënten .
Via foto's kan ik ook inschatten waar de problemen zijn, dat helpt om een vraag goed
te beantwoorden.

Heb ook Engelenkaarten.
Hoop van harte U een goed consult te geven.
BE0903 39516150cpm
65 00:00:00

Danny

Hallo,
Wat goed dat u op mijn profiel klikt, dit betekent dat u een moment van zelfontwikkeling door wilt maken. Ik ben de juiste gids voor dit avontuur, ik ga de reis samen met u maken en steun en adviseer u in het grote aanbod van de energetische energie. Ik ben een ervaren medium mijn levenspad is altijd met de aanwezigheid van mijn gidsen geweest. Zij hebben mij mooie energetische consulten, (healing, Reading, chakra )gegeven die ik mocht overdragen aan hulpvragers. Ik ben opgeleid tot energetisch therapeut en reiki master, ik kan u behandelen met healing, edelstenentherapie, meditaties, ook mijn sterke contact met mijn gidsen werken in u voordeel! Ik kan u helpen bij:
- contact met overleden dierbare
- burn Out/ overspannenheid / blokkade/ liefdesverdriet
- Depressie/psychiatrische problematiek
- Levenspad/ liefde/ carrière/ gezondheid/ geestelijke gezondheid
- En ik kan u begeleiding bieden voor het ontwikkelen van u spiritualiteit Ik ben down to Earth en vertel u wat ik letterlijk doorkrijg . Soms is dit ook een waarschuwing voor wat komen gaat, of een fout die u begaat. Ik ben van mening dat ik u niet help met onvolledige consulten.

Neem gerust contact met mij op en we gaan samen kijken of we iets kunnen betekenen voor elkaar.

Hartelijk dank voor de interesse en heel graag tot snel!
BE0903 39516150cpm
14 00:00:00

Lisa

Ik ben Litzia een zeer ervaren krachtige TOP medium. Als kind was ik sterk heldervoelend. In de loop der tijd heb ik geleerd om hier gebruik van te maken om anderen te kunnen helpen en te ondersteunen met mijn gaven. Mijn kracht en ervaring liggen op het gebied van al jouw levensvragen, als je vast loopt of het even niet meer ziet zitten en je hulp nodig hebt bij bijvoorbeeld; relaties, liefde, werk, blokkades en andere zaken. Ook kan ik uw dromen uitleggen.
BE0903 39516150cpm
97 00:00:00

David

Ervaren medium en paragnost. Ik werk met gidsen en engelen. Ik kan u hulp bieden op alle vlakken. Ik wil u graag helpen door middel van mijn paranormale gaven te gebruiken. Via uw stem kom ik in uw aura en energie, via deze weg krijg ik antwoorden te zien. Ik kan u een helder en eerlijk inzicht geven.
BE0903 39516150cpm
80 00:00:00

Rachel

Geboren TOP Medium, paragnoste, sterk intuitief, ervaren lenormandkaart legster. Op elke vraag die u mij stelt kom ik dmv boodschappen van mijn gidsen &kaartlegging met eerlijke antwoorden, en oplossingen waar u wat aan heeft ! Zodat u nadat u mij heeft gesproken , weer innerlijke rust,mag ervaren , om verder te kunnen gaan, op uw levenspad.
Ben relatiedeskundige, huwelijk/liefdesbreuk/verdriet.( gespecialiseerd in narcisme) , heb een luisterend oor , u kunt mij bellen voor elke vraag ,waar u mee rondloopt . Samen met u ga ik tijdens ons gesprek naar de kern van uw vraag/probleem. Ik kijk hierbij naar uw verleden , maar ook naar de toekomst ! (liefde,scheiding,verdriet,eenzaamheid,rouw, bedrijf, ontslag ,kinderen,pesten ,opvoeding/ fysiek en psychisch geweld ,rechtszaak etc . Door mijn krachtige gave en opgedane levenslessen , kan ik u doeltreffend van dienst zijn . Lieve groet , Rachel
BE0903 39516150cpm
98 00:00:00

Eddie

Top Medium en paragnost, helderwetend, heldervoelend met mijn mooie gaven luister ik naar jouw en naar mijn gevoel. Mijn heldere inzicht en mijn gidsen staan mij altijd bij. Ik leg de engelen kaarten en de tarot kaarten, dit alles heb ik bij de geboorte gehad en als kind bij heb geleerd. Heb jij problemen op je werk met vrienden, familie zit je in een financieel dip, relatie en liefdes problemen maak contact met Eddie en ik help je graag met de oplossing!!
BE0903 39516150cpm
13 00:00:00

Maria

Medium, helderziende en helderhorende. Ik wordt begeleid door mijn engelen en gidsen. Ik kan jou helpen met al je vragen. Ik werk met professionele kaarten zoals Engelen kaarten. Ik help je graag op weg bij al jouw levensvragen of gebeurtenissen die jij op je weg tegen komt. Ik behandel relatie vragen, kinderen, werk, liefdes verdriet verwerking en alle overige vragen kunt u mij stellen. Ook kan ik blokkades opsporen en blokkades verwijderen. Geen enkele vraag is raar voor mij u kunt al uw vragen en problemen bij mij kwijt. Tot Horens liefs Maria

BE0903 39516150cpm
22 00:00:00

Hanna Heals

Welkom bij Hanna Heals, jouw spirituele oor, geeft ook coaching advies en begeleidt je naar de antwoorden die je vragen stellen. Ik gebruik de pendel om je verder te kunnen helpen, helende stenen en Bachbloesem Therapie. Ik ben eerlijk en open, kan ik je niet verder helpen dan meld ik dat dit ook direct.
BE0903 39516150cpm
31 00:00:00

Rafaella

Hallo ik ben Rafaella
Medium, helderziend, heldervoelend, helderhorend. Automatisch schrift en Gids die het vaak bij het juiste eind heeft. Ik pak uw trilling op en kan u op die manier naar een nieuw startblok begeleiden. Paragnost, Medium - Helderziende - Heldervoelende -Helderwetende - Fotoreading - Intuïtief Kaartlegster in New Vision tarot, Lenormand en andere orakelkaarten - Exacte toekomstvoorspellingen - Fytotherapie icm bioresonantie - Aromatherapie - Edelsteentherapie -
Aura Soma -
Engelentherapie - Mediteren en Familie opstellingen - Coach - Relatie Coach - Surinaamse Magie/Rituelen indien nodig weghalen van iets wat op jou gezet is, healing op afstand, schoonmaken op afstand.
Ook voor zakelijk spiritueel onderlegd advies. Positiviteitscoach, Succescoach, Meditatiecoach.
Wanneer alle deuren zijn dichtgevallen wil ik je helpen een nieuwe ingang te vinden. Of de gesloten deuren weer te openen. Kijken waardoor ze gesloten zijn en Samen met U de deuren eventueel weer geopend te krijgen.
Wanneer de duisternis dichtbij komt, gaan we samen in het licht staan om de grijze sluier van de duisternis te verjagen.
In de wirwar van de gedachten in jouw hoofd zoeken we Samen naar Begin en Eind. De kluwen wordt weer een nette bol garen.
Geef me je hand en laat mij jou meenemen naar de toekomst en daar kijken we samen terug naar je leven.
Ik leer je je angsten te vergeten en alles aan te trekken wat je altijd hebt gewenst. De kaarten kennen voor mij geen geheimen, ik leg ze allemaal en vraag aan jou welke het beste bij jou past.
Een mooi consult staat je te wachten wat ergens zal eindigen met een glimlach.
Ik hoop je gauw te spreken!
BE0903 39516150cpm
04 00:00:00

Medium Lisa

Hallo lieve mensen mijn naam is Lisa. Ik ben al heel lang paranormaal begaafd. Mijn paranormale gave gebruik ik om mijn medemens te helpen. Ik kan al mijn krachten gebruiken om jou op het juiste pad te laten komen. Ik werk vanuit mijn gidsen en krijg ook al mijn antwoorden daarvan. Ik behandel relatie problemen, werk en kinderen, maar ook al uw andere vragen kun je bij mij vragen.
BE0903 39516150cpm
05 00:00:00

Fatima

Ik ben een ervaren, erkende TOP medium helderziende toekomstvoorspeller. Ik help graag mensen die vast zitten in hun relatie, werk, dagelijkse zaken. Ik kan al uw vragen beantwoorden over liefde, relatie, werk, financiële en familie zaken. Ik stem mij af op uw stem en krijg beelden te zien en krijg informatie over uw door middel van mijn gidsen. Ook gebruik ik de arabische kaarten die al uw vragen kunnen beantwoorden.
BE0903 39516150cpm
06 00:00:00

medium Joke

Hallo lieve mensen ik ben Joke en ik ben een kaartlegger, medium paragnost. Ik werk met verschillende kaarten maar het liefst leg ik de Tarot kaarten voor je of mijn Engelen kaarten.
Ik kan met behulp van mijn kaarten in de toekomst kijken en jou vertellen wat jou te wachten staat. Ook kan ik op basis van jou geboorte datum, naam en stem invoelen hoe het eruit ziet voor jou op dat moment. Ik krijg bepaalde beelden binnen die ik dan met jou gaat delen.
BE0903 39516150cpm
07 00:00:00

Latifa

Ik ben Latifa medium, paragnost, helderziende, heldervoelend kaartlegger, helderruikend, trance-medium deze gaven heb ik sinds mijn kinderjaren. Graag zou ik u willen helpen met al uw levensvragen.
U kunt mij alles vertellen over uw problemen ik zal al mijn inzet gebruiken om u te helpen en daarbij al mijn steun geven.
BE0903 39516150cpm
08 00:00:00

Tyrud

Ervaren TOP medium, paragnoste ik werk met mijn mooie gave en krachten die mij geschonken zijn bij mijn geboorte. Helderziend, Helderhorend, heldervoelend en helderruikend. Gespecialiseerd in vragen over over familie en kinderen. Healing op afstand, u zult gelijk het verschil voelen.
Veel ervaring opgedaan sinds mijn jeugd tot aan nu, ik zit er zelden naast. Voor toekomstgerichte vragen kan ik invoelen en krijg daar ook een duidelijke antwoord bij. Ik werk eerlijk en zuiver en ik zal het niet mooier maken dan dat het is. Ik ben blij dat ik zoveel mensen heb mogen helpen met hun vragen over verleden, heden en toekomst. Ik kan u helpen op relatie, liefde, financieel, werk, familie en kinderen vlak.
Ook consulten in Engels, Spaans en Papiaments beschikbaar.
BE0903 39516150cpm
09 00:00:00

Mandy

Hallo mijn naam is Mandy, Ervaren medium en paragnoste. helderhorend en helderwetend. ik kan voor u invoelen en zo nodig de kaarten bij pakken. Ik krijg antwoorden door via mijn gidsen ik werk graag met alle soorten vragen waarop ik kan invoelen. Ik ben ook heel eerlijk en zuiver in mijn antwoorden. En voor de rest zal uit het gesprek duidelijk worden.
BE0903 39516150cpm
10 00:00:00

Tamara

Paragnost, medium en helderziende. Heeft u een vraag die op dit moment heel belangrijk voor u is? Door middel van uw naam en stem krijg ik informatie door die u kan helpen. Ik help u op een liefdevolle, nuchtere manier. Mijn specialisaties zijn alle soorten relaties, angsten en vragen over uw persoonlijke ontwikkeling. Bel voor al uw vragen over liefdesrelaties, vriendschappen, familie, werk, uw eigen ontwikkeling of andere vragen voor waar u mee rondloopt. Ik combineer mijn gave met mijn vaardigheden om uw angsten en zorgen weg te nemen en u te helpen bij het oplossen van uw problemen.
BE0903 39516150cpm
11 00:00:00

Anne

Hallo lief mens, Ik ben Anne ervaren top paragnost en medium en ik kan je helpen met je vragen over relaties, carriere, liefde, gevoel, onzekerheden en angsten. Alle antwoorden die jij in je onerbewuste klaar beht liggen mag ik met hulp van mijn gidsen en de engelen naar voren halen en je vertellen. Ik maak hierbij gebruik van mijn heldervoelende,-horende en -ziende eigenschappen. Als hulpmiddel wil ik ook gebruik maken van de nummerologie en inzichtkaarten. Hierbij kan het zijn dat ik om je naam en geboortedatum vraag.

Wil jij graag weten welke antwoorden er op je vragen zijn? Dan hoop ik je snel te spreken.
BE0903 39516150cpm
12 00:00:00

Zharina

Ik ben helderziend en heldervoelend Medium Zharina. Ik ontdekte steeds meer over mijn gave en de spiritualiteit. Ik krijg bepaalde energie door, zie beelden en kleuren die met u te maken zal hebben. U kunt voor vragen betreft het verleden, heden en toekomst bij mij terecht. Ik kan u begeleiden en advies geven in al uw zaken.
BE0903 39516150cpm
02 00:00:00

Kitty

Mijn naam is Kitty, Ik ben heldervoelend en een zeer ervaren TOP paragnoste en medium, graag sta ik bij uw levensvragen betreft liefde, relatie, familie, werk, financiële, kinderen ook voor andere levensvragen kunt u bij mij terecht. Ik heb ervaring met stervensvragen, hondengedrag, entiteiten, engelen getallen en engelen reading. Ik krijg mijn antwoorden van bovenaf en zal dan ook uw brandende vraag beantwoorden. Geen enkele vraag is voor mij teveel of gek!
BE0903 39516150cpm
15 00:00:00

Bernadette

Ik Ben medium Bernadette ben
Heldervoelend, wetend en ziend.En de leg de keltischekruis kaarten
Ik ben een specialist in het uitleggen van dromen. Ik help u graag bij het vinden van antwoorden, ook kan ik op afstand blokkades in liefde en financiële situaties opheffen en eventuele negatieve energie verwijderen waardoor liefde en andere doelen weer bereikbaar zijn
BE0903 39516150cpm
16 00:00:00

Rebekka

U kunt met al uw levensvragen bij mij terecht. Mijn expertises zijn familie, kinderen, zakelijk, werk en financiële vragen. Ook kunt u terecht bij mij voor verdwenen en/of vermiste personen en zaken met mijn hulp komt alles boven water. Ik ben heel eerlijk zal niks mooier maken dan dat het is. Behandel geen medische vragen.
BE0903 39516150cpm
17 00:00:00

Brigitte

Door mijn spirituele gaven met intuïtie en helderziendheid kan ik situaties die in de toekomst plaatsvinden voelen en zien. Ik kan je een helder inzicht geven over situaties waar je tegen aanloopt in het dagelijkse leven of problemen die je even niet meer ziet zitten.
Word wakker voor de waarheid omtrent jezelf, die je voorheen verborgen hield, en zie het stralende licht dat je bent.
BE0903 39516150cpm
18 00:00:00

Joyce

Hallo mijn naam is Joyce, top paragnoste
Iedereen bevind zich wel eens op een punt in het leven waarin we zoekende zijn naar antwoorden op levensvragen, of vast lopen op persoonlijke vraagstukken.
Mijn gave vind ik lastig te labelen in een categorie
Ik vraag hulp van mijn gidsen en soms komt er direct antwoord van uw gids. Antwoorden komen soms in plaatje soms in woorden.
Ik vertaal deze antwoorden adviezen van de gidsen voor u.
BE0903 39516150cpm
19 00:00:00

Roos

Hallo mijn naam is Roos, TOP Medium en Paragnoste. ik ben een zeer ervaren intuitief en heldervoend kaartlegster. Ik leg voor je de lenormand of engelenkaarten. Ook kan ik op uw vraag invoelen en u meegeven wat mijn gidsen mijn mogen doorgeven. Graag geef ik u helderheid of inzicht op uw verleden, heden of toekomst. Tot Horens.
BE0903 39516150cpm
21 00:00:00

Luna

Zeer Ervaren TOP paragnoste. Ik ben Luna ervaren en erkende medium en paragnoste geboren met gaven mijn gaven zijn mij geschonken van boven om mijn medemensen te helpen in hun moeilijke periodes. Ik kan jou de weg wijzen die je kan opvolgen en al mijn steun en inzichten geven. Tijdens het consult word ik bijgestaan door mijn engelen en gidsen. Ik kan gebruik maken van de Indiaanse kaarten en de Tarot kaarten. Door middel van het invoelen op uw vraag krijg ik de juiste antwoorden door van mijn gidsen. Door mijn gidsen herken ik snel blokkades die we samen kunnen oplossen.
BE0903 39516150cpm
25 00:00:00

Sara

Oprechte paragnoste met een krachtige gids. Ben je op zoek naar steun en advies omdat je je onrustig of warrig voelt over een bepaalde situatie en wil je een gesprek met een vertrouwd, zuiver en oprecht paragnoste, dan ben je bij mij op het juiste adres. Ik zal aandachtig naar je luisteren en sta je met liefde te woord voor al je levensvragen en evt. tegenslagen in de liefde-, persoonlijke ontwikkeling-, familie/vrienden-, financien en carriere. Door mijn inzichten en raad, kan ik je innerlijke rust, gelukzaligheid en kracht weer terug geven zodat je met positieve energie verder kunt!
BE0903 39516150cpm
26 00:00:00

Medium Patty

Hallo ik ben Medium En paragnoste Patty, Erkend Medium en paragnost, heldervoelend, helderwetend, en droomlanalyses zijn ook een van mijn sterkste kanten.. Heeft u problemen op uw werk, zakelijk of loopt u relatie niet meer dan bent u bij mij op het goeie adres.. Ik kan ook koffie dik kijken, soms zegt koffie dik meer als dat we kunnen invoelen. Daarnaast ben ik een gevorderd tarot en lenormand kaartlegger.
BE0903 39516150cpm
28 00:00:00

Lieve

Graag sta ik u bij met al uw persoonlijke problemen. Het kan vragen zijn over liefde, relatie, werk, kinderen maar ook op zakelijk vlak kan ik u helpen en een advies geven. Via uw stem krijg ik energie door waarmee ik jou problemen kan aanvoelen en daarbij wordt ik bijgestaan door mijn Gidsen en Engelen. Ik gebruik ook mijn helderziende waarnemingen.
BE0903 39516150cpm
29 00:00:00

Danielle

Zeer ervaren, TOP medium. Als theosoof en Medium richt ik me op spirituele begeleiding en doe ik toekomstvoorspellingen op het vlak van liefdes- en vrienschaprelaties, familierelaties, werk, gezondheid en alle overige factoren die uw huidige en toekomstige leven bepalen. Indien u het gevoel hebt dat alles tegenzit of met psychosociale problemen kampt kunnen we samen bekijken hoe er weer evenwicht en geluk kan worden gebracht in uw leven. Ik gebruik de zigeunerkaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen voor een samenhangender beeld van de innerlijke en uiterlijke factoren die uw levensloop bepalen. Verder kunt u bij mij ook terecht voor hulp bij angstige ervaringen met astrale
BE0903 39516150cpm
30 00:00:00

Amy

Hallo welkom op mijn profiel ik ben een heldervoelend,helderziend medium. U kunt mij vragen stellen over de liefde,relaties,werk en algemeen en samen kunnen we kijken wat ik door mag krijgen van mijn gidsen. U kunt mij ook een foto Reading laten doen en geen vraag is te gek. Kan u ook een luisterend oor bieden. Beantwoord geen vragen over ziektes. Ik geef u veel liefde en kracht. Liefs Amy
BE0903 39516150cpm
32 00:00:00

Mitat

Een medium uit Egypte, Nederlands sprekende en Arabisch. Ik ben Mitat helderziende, heldervoelende, helderhorende medium, als kind was ik een stil jongen. Ik voelde veel dingen en zag veel beelden. Naarmate ik ouder ben geworden wist ik hoe ik ermee om kan gaan. Ik wil je met mijn gaven jou helpen en jou inzicht geven in jouw problemen en jou vragen beantwoorden. Ik kan al uw levensvragen beantwoorden.
BE0903 39516150cpm
35 00:00:00

Joke

Goedendag en welkom op mijn profiel. Ik ben Joke en al geruime jaren bezig met het paranormale fenomeen. Als medium krijg ik boodschappen door dat zich manifesteerd in horen, zien en voelen, proeven en ruiken en weten. Ik werk zonder kaarten en enige vorm van input.
BE0903 39516150cpm
39 00:00:00

MarieCke

MarieCke als coach: De basis van mijn energetische wijze van coachen zit hem in het vertrouwen en leren begrijpen van de taal van het oergevoel. Deze werkt via het zesde zintuig door middel van gevoelens, beelden, en soms zelfs geluiden en geuren. Al deze informatie vormen de richting van je consult. Vanuit mijn root vertaal ik wat er binnenkomt en deel ik deze om je op weg te helpen naar de meest vredige en liefdevolle manier van zijn. Het kan zomaar zijn, dat je contact maakt met je zijn en dat je leven een hele nieuwe wending neemt als je daarmee een liefdevol contact opbouwt. Samen op reis, stap voor stap dichter naar de liefdevolle jij.*
Namaste
BE0903 39516150cpm
41 00:00:00

Arzu

Ik ben een medium, paragnost en een kaartlegster. Ik wil u graag helpen met uw persoonlijke problemen en inzicht geven in uw leven zodat u gerust verder kunt. Ik kan uw steunen en advies geven op alle inzichten. Via uw stem kan ik in uw energie komen en kan ik u meer vertellen over uw toekomst. Bel me gerust we komen er samen wel uit.
BE0903 39516150cpm
42 00:00:00

Lara

LET OP ALLEEN TURKKSE CONSULTEN / SADECE TURKCE DANISMANLIK YAPILIR.
Herzaman 6inci hissim cok guclu olmustur. Bu hisslerimi sizin sorularinizi cevapliyarak ve sizin icin bir sorun olduysa, veya isin icinden cikamiyorsaniz size 6 hissimle yardimci olabilirim. Su Fali, Kahve Fali, Bio-enerji, Astroloji. Size her konuda sifa verebilirim. Tevafuk diye bir sey var, Tanri beni karsina cikardiysa bunun bir sebebi vardir.
BE0903 39516150cpm
44 00:00:00

Ria

Hallo lieve mensen mijn naam is Ria. Ervaren Top Medium, Paragnoste. Met mijn helderziende gave wil ik u graag verder helpen in het leven. Ik werk samen met mijn engelen en gidsen om oplossingen en antwoorden te vinden voor u. Ik kan al uw vragen over het verleden, heden en toekomst beantwoorden ik krijg door middel van uw stem te horen bepaalde beelden door die ik dan met u zal delen. Denkt u dat er zwarte of witte magie er op u of op een dierbare is gebruikt of loopt u rond met een blokkade dan kan ik deze opsporen en verwijderen. Ook ben ik gespecialiseerd in het analyseren van pijn in het lichaam en kan deze voor u ook verwijderen. Hoop u snel te horen liefs Ria
BE0903 39516150cpm
45 00:00:00

Ivana

Mijn naam is Ivana een zeer Ervaren medium, paragnoste. Ik word bijgestaan door mijn gidsen zij kunnen mij antwoorden laten zien en laten horen. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen over liefde, relatie, werk, financieel, zakelijk, familie en kinderen. Ik kan in uw energie komen waar mijn gidsen de antwoorden aan mij laten en laten horen. Heeft een brandende vraag of komt u ergens niet uit? Dan kan ik u met zekerheid vertellen dat wij er samen wel uit komen en ik uw vragen kan beantwoorden.
BE0903 39516150cpm
46 00:00:00

Ruben

Ik wil zoveel mensen bereiken die mijn hulp kunnen gebruiken. Ik ben sinds mijn kinderjaren van bewust dat ik anders was dan de rest. Ik zag veel dingen om me heen gebeuren en ik voelde snel mensen aan. Hoe ouder ik ben geworden heb ik me ook hierbij verder ontwikkeld met mijn gaven en wil ik jou graag verder helpen met het maken van keuzes in uw leven. Met mijn helderziende gaven wil ik u een blik geven van de toekomst.
BE0903 39516150cpm
102 00:00:00

James

Zeer ervaren TOP Medium, paragnost helderziend, helderwetend en helderhorend, contact met dierbare overledenen. Via mijn engelen en gidsen kan ik u steun geven en uw vragen beantwoorden. Sinds klein af aan beschik ik over mijn mooie gave . Het kunnen vragen zijn over liefde, relatie, werk, financiën, familie en contact met dierbare overledenen. Ik maak gebruik van mijn zesde zintuig en mijn gidsen en kan goed invoelen op uw vragen. Ook kan ik gebruik maken van de tarot. Ik kan ook een luisterend oor voor je zijn, gediplomeerde coach en kan ik je raad geven om je pad verder te bewandelen. Ik begeleid jou om met andere ogen naar een situatie te gaan kijken en om het negatieve om te zetten naar positieve waardoor jij verder kunt.
Tot Horens! Namaste!
BE0903 39516150cpm
50 00:00:00

Boris

Ervaren medium, paragnost. Heldervoelend, helderziend. Toekomst voorspellingen. Vragen over verleden, heden en toekomst. Sinds ik mezelf ken weet ik dat ik anders ben ik voel en zie heel snel dingen aan. Sinds klein af aan wist ik dat ik anders was, ik voorspelde momenten die in de toekomst zouden gebeuren en kreeg op deze manier veel mensen om me heen die ik wist te helpen. Veel in het buitenland gewerkt met mijn mooie gaves. Ik word begeleid door mijn engelen en gidsen deze geven mij duidelijke antwoorden door betreft de toekomst verleden heden. Ik kan op al uw vragen invoelen en wordt al snel begeleid door mijn gidsen en engelen. Door middel van je stem, geboortedatum krijg ik ook beelden binnen die ik graag met je wilt delen.
BE0903 39516150cpm
38 00:00:00

Floor

Mijn naam is Floor ik ben een Top Medium en een Top Paragnost, Lichtwerker en Reikimaster. Ik ben heldervoelend, helderwetend, hoger bewust. Ik kan mij afstemmen op uw energie. Ik kan u inzichten geven in situaties. Ook krijgt u een engelen antwoord door middel van mijn Engelenorakelkaarten. Ook kunt u terecht bij mij voor een healing op afstand. Heeft u vragen over liefde, relatie, werk , huwelijk, familie of kinderen dan bent u bij mij op het goede adres.
BE0903 39516150cpm
51 00:00:00

Angel

Lieve mensen mijn naam is Angel, ik ben een zeer ervaren en TOP paragnoste, medium. Ik werk met mijn gidsen, pendel of kaarten het is wat jij wilt. Je kunt terecht bij mij met al je vragen betreft de liefde, relatie, werk, financieel of familie. Aarzel niet om te bellen geen enkele vraag is te gek of raar voor mij.
BE0903 39516150cpm
52 00:00:00

Tinjo

Mijn Naam is Tinyo, medium, paragnost. Ik werk vanuit mijn gidsen ik kan goed invoelen op een vraag of situatie en krijg ook antwoorden door vanuit mijn gidsen. Ik merkte dat ik sinds kleins af aan al anders was, en deze gevoelens heb ik dus goed weten te ontwikkelen en kan nu ook hiermee mijn mede mensen helpen.
Ik ben het beste in relatie, liefde, financieel, werk, kinderen en familie vragen.
BE0903 39516150cpm
53 00:00:00

Genne

Ik ben medium Anetta, medium, paragnoste, van huis uit mee gekregen gaves die ik samen met mijn gidsen gebruik voor uw vragen, ik ben gespecialiseerd in toekomst voorspellingen, liefde, relaties, relatieproblemen, kinderen, wonen, healingen, koffiedik kijken en tarot kaarten. Heden, verleden en toekomst.
BE0903 39516150cpm
56 00:00:00

Alexx

Beste mensen, mijn naam is Alex medium en paragnost. ik werk vanuit mijn gidsen en ik ben een ervaren pendelaar. Sinds jongs af aan voelde ik al dat ik anders was en begon ook dingen aan te voelen wat er nog aan te komen zat. Ik zat er ook nooit naast. Ik ben het beste in relatie, liefde, financiën, werk, familie en kinderen.
BE0903 39516150cpm
57 00:00:00

Jessica

Ik ben Jessica, graag wil ik u bijstaan met al u vragen. Ik ben zeer spiritueel en kan u energie aanvoelen. Ik krijg antwoorden binnen via mijn gidsen, daarmee kan ik u helpen op al u levens vragen. Er is altijd een oplossing op elke vraag. Ik geef u duidelijke antwoorden waardoor je weer met een gerust hart veder kan.
BE0903 39516150cpm
59 00:00:00

Maikel

İk ben Medium Maikel fijn dat je mijn profieltekst leest, zo kunnen er geen misverstanden ontstaan over hetgeen waarmee ik je kan helpen. een betere wereld begint bij jezelf! Wat dan wel? Je kunt taboeloos overal met mij over praten, of het nu is over een liefdes/familie- relatie waarin je ongelukkig bent, algemene ontwikkeling, zelfvertrouwen of seksproblematiek; jouw verhaal is veilig bij mij.Leg de lenormandkaarten ben open en eerlijk persoon ben ook een goed luisterend oor voor jou Ik doe ook aan winti en winti gebeden leg contact met overledenen dierbaren doe ook zwartemagie weghalen eerlijk en duidelijke antwoorden. Dank u
BE0903 39516150cpm
60 00:00:00

Eva

Sinds jongs af aan bewust van mijn gaven. Ik heb altijd geprobeerd om mijn medemensen te helpen met mijn mooie gaven. Ik ben het beste in liefde, relatie en werk. Ik werk vanuit mijn gidsen en engelen en ik kan elke vraag antwoorden door even in je energie te kruipen.
Let op ook consulten in het portugees!
BE0903 39516150cpm
61 00:00:00

Sarah

Nu ik weet dat ik mijn gave kan omzetten in het postieve,wil ik mij verder ontwikkelen en mensen helpen.
Ik heb veel levenservaring opgedaan, en zijn edelstenen en pendelen met tarot een houvast.
BE0903 39516150cpm
63 00:00:00

Flora

Zeer ervaren pendelaar en healer. Via je stem voel ik in met mijn eerlijke, helende liefdevolle intentie en dan geef ik rake antwoorden. Daarnaast heb ik als bioloog, creatief hoogbegaafde en natuurgenezer ook nog eens veel kennis. Zit je ergens mee ? Bel gerust. Ik help je graag je beter te voelen, begrip te krijgen, bijvoorbeeld via een overleden geliefde, opheldering te geven, zaken op te ruimen en je eigen pad te vinden. Expertise in de liefde, werk, financiën, natuurlijk ouderschap, sociale contacten, fysieke en mentale gezondheid, voeding, edelstenen, kruiden en supplementen, vitaliteit, emoties, natuur, milieu en burgerrechten. Specialiteit oa. traumagenezing, vorige levens, voorouders. Ook foto reading en kaart trekken.
BE0903 39516150cpm
64 00:00:00

La Typilosa

CON PRUEBA PARA TI MISMA !

Wanneer je je realiseert dat er veel is tussen hemel en aarde, kun je ook gelukkig worden door je ware missie hier op aarde te ontdekken.En met mijn ervaring en kennis op verschillende gebieden inclusief op het spirituele gebied kan ik iedereen helpen naar een leven met voldoende voorspoed en geluk. Dat allemaal, kan ik het meeste mensen mee helpen. Door mijn kennis van verschillende talen.
Tur loke ta ariba menshoná ku mente positivo ta bira un exsito sigur. Ik hou niet van mijn zelf schouderklopjes te geven, ik nodig jou uit om mij te benaderen om het zelf te ervaren, hoe ver kan je schoppen door je eigen geboorte kracht te gebruiken.
Met liefs, alias la Tipylosa.
BE0903 39516150cpm
66 00:00:00

Ed

Medium, Paragnost. Werk vanuit mijn krachten en gidsen, ik krijg mijn antwoorden goed door. Ik kan u bijstaan met uw innerlijke problemen, weet u het allemaal niet meer en zit u met verschillende vragen, bel mij dan op en we komen er samen wel uit.
BE0903 39516150cpm
67 00:00:00

Nova

Ervaren medium paragnoste. Spiritueel aangelegd sinds kleins af aan. Sinds jong voelde ik dat ik anders was en met de tijd heb ik het geleerd om het te gebruiken en mensen te helpen. Mijn engelen en mijn gidsen staan mij altijd bij en fluisteren ook zonodig alles in mijn oor. Verleden heden en toekomst u vraagt en wij beantwoorden. Ik ben het beste in liefde, relatie, financieel, werk en familie.
BE0903 39516150cpm
68 00:00:00

Medium Hope

Vanuit mijn gaven als helderziend, heldervoelend en helderwetend medium, zal ik in alle eerlijkheid uw vragen beantwoorden. Hiernaast maak ik tijdens het consult gebruik van lenormand kaartenleggingen om nog meer inzicht te krijgen in uw situatie. Ik kan u een helpende hand bieden, door middel van inzichten en advies te geven en uw steun te zijn in moeilijke situaties.
BE0903 39516150cpm
69 00:00:00

Nadia

Lief mens, met geduld en liefde sta ik je met mijn geboren gave bij. Mijn gidsen zullen mij hierin bij staan. Ik werk invoelend op jou situatie. De kaarten die mij bijstaan de Lenormand, Tarot en de engelenkaarten. Ook voor dromen uitleg kan je bij mij terecht. Ik hoop dat ik jou kan en mag helpen meer licht op jou pad te geven en antwoorden geven.
BE0903 39516150cpm
70 00:00:00

Katerina

Hallo, ik ben Medium Katerina.

Een zeer ervaren TOP medium.

Ze noemen mij ook wel een 'Relatie Medium', ik ben hoog sensitief en zeer empathisch aangelegd, en ik kan al je vragen beantwoorden waar het op de liefde en relaties aankomt.

Ik heb jarenlange training en ervaring op het gebied van Tarot en Lenormand. Dit gebruik ik ter ondersteuning in mijn readings.

#medium, #paragnost, #helderzienden, #lenormand, #tarot, #horoscoop, #tweelingziel, #geneeswijze, #healing, #onlineadvies, #advies, #onlinecontact, #contact, #bellen, #chatten #puurmedium, #puur, #dromen, #verklaren, #oprechte, #voorspellingen, #tweelingzielen, #twijfel, #eenzaam, #luisteren, #alleen #lenormand #lenormandcards
BE0903 39516150cpm
71 00:00:00

Spiritual Healer Stephanie

Hoi, ik ben spiritual healer en tarotiste Stephanie. Je mag mij alle vragen stellen, maar mijn sterke vlakken zijn vooral: Tweelingziel- en gezinsrelaties. Ondernemerschap en manifesteren van financiën/werk. Hooggevoeligheid en depressie. Overleden dieren en dieren die hooggevoelig of getraumatiseerd zijn.
Van depressie naar optimist: Samen met mijn gidsen, overleden dierbaren en andere lichtwezens ben ik op eigen kracht uit depressies en trauma's geklommen. Vanuit deze ervaringen kan ik jou ook spiritueel helpen in jouw eigen helingsreis.
Tevens werk ik op afstand als healer en benut ik mijn kennis uit alchemie, hekserij, hoodoo en sjamanisme met een hedendaagse visie.
BE0903 39516150cpm
73 00:00:00

Daymin

Ik ben een ervaren medium, lichtwerker en paragnost Mijn mooie gaven zoals het heldervoelend zijn helderwetend en horend zet ik graag in voor u om uw vragen te kunnen beantwoorden en nieuwe inzichten te geven. Ik kan u op elke vlak hulp bieden. Door mijn gaven wil ik u handvatten bieden om u inzichten te geven in het verleden, heden en de toekomst. Als hulpmiddel leg ik de lenormand of tarot kaarten.
Daarnaast heb ik helende handen hierdoor kan ik healing geven door middel van energie sturen. Heeft u het gevoel dat er veel dingen verkeerd gaan in u leven en u heeft het gevoel dat u een blokkade heeft, dan kan ik deze ook verwijderen.
BE0903 39516150cpm
75 00:00:00

Zara

Hallo ik ben Rosalita, ZEER ervaren top medium, paragnoste, Ik heb jarenlange ervaring als medium en paragnoste. SInds jongs af aan voelde ik mij anders dan andere mensen ik wist wat er aan zat te komen en ik zat er zelden naast. Ik kan gebruik maken van mijn prachtige gaves zoals helderziend, helderhorend en heldervoelend zijn. Ik kan ook met de zigeuner kaarten, tarot en kipper kaarten werken. Heb je een vraag over je verleden, heden of toekomst aarzel niet en bel mij op. En geloof me geen enkele vraag is te veel of te gek. Je kan bij mij terecht met vragen over relatie, liefde, werk en toekomst gericht ik en mijn gidsen zal je leiden naar de juiste antwoorden. Tot horens
BE0903 39516150cpm
76 00:00:00

Rosa

Hallo ik ben Rosa, Nederlands Turkse sprekende helderziende, Heldervoelend en kaartlegster. Sinds jongs af aan beschik ik over mijn mooie sterke gaven. In combinatie van mijn kaarten, gidsen en gaves kan ik op elke vraag een antwoord geven, ik kan goed in uw energie zien welke levenspad er voor u is uitgestippeld. Ik wil u graag helpen met al uw vragen. Ik ben het beste in liefde, relatie, werk, financieel, familie en kinderen. Bel me gerust we komen er samen wel uit, geen enkele vraag is mij te gek.
——————————————————————
Küçüklüğümden beri 6 inci hissim çok güçlüdür kartlarımla birlikte zamanın ne getireceğini siz sorun ben anlatayım.
Aşk, ilişki, aile, iş, finansal ve her türlü konuda yardımcı olabilirim hiçbir soru benim için çılgın değil

BE0903 39516150cpm
77 00:00:00

Esther

Hallo lief mens, ervaren HSP-er en helderhorend medium. Ik werk op basis van mijn gaves en ondersteunend met de lenormand kaarten. Heeft u onbeantwoorde vragen waar u niet uit komt? Met mijn ervaring, kennis en gaves kan ik u de juiste antwoorden geven op uw onbeantwoorde vragen.
BE0903 39516150cpm
78 00:00:00

Destiny

Hallo lieve mensen, mijn naam is Destiny, paragnoste, HSP, met duidelijke antwoorden voor u. Mijn gaves zijn sterk genoeg om te kunnen invoelen op de vragen die u heeft in uw leven. Deze kunnen zijn over liefde, relatie, werk, financieel, familie en kinderen. Ik werk vanuit mijn gidsen en mijn gaves die ik heb. Ik kan u de juiste antwoorden geven op uw vragen.
BE0903 39516150cpm
81 00:00:00

Lorenzo

Het is mijn passie om mensen te helpen bij het ontwikkelen van hun spirituele groeiproces. Ook help ik graag mensen bij het zoeken naar antwoorden op het gebied van spiritualiteit. ik ben helderhorend,helderziend en heldervoelend. En ben in staat om je positieve energie te geven. Tijdens het leggen van contacten krijg ik ingevingen van mijn gidsen en ik probeer u terug te zetten in uw eigen kracht, zodat u ook op uw eigen intuitie kunt vertrouwen
BE0903 39516150cpm
83 00:00:00

George

Ervaren medium en paragnost. Sinds jongs af aan voelde ik al dat ik anders was en begon ook dingen aan te voelen wat er nog aan te komen zat. Heeft u een vraag over het verleden, heden of toekomst? Mijn gidsen en engelen hebben daar antwoord op. Ik kan uw vraag invoelen en het antwoord wordt mij ingefluisterd. Ik ben het beste in relatie, liefde, financiën, werk, familie en kinderen. Tot horens
BE0903 39516150cpm
82 00:00:00

La Papesse Fay

Soms kan alles doelloos lijken je ziet geen hoop op een beter toekomst. Ervaar u intense gevoelens van verdriet, frustratie, hopeloosheid, en u kunt even niet meer helder denken.

Laat mij u helpen deze gevoelens emoties te begrijpen. U bent niet alleen. Door mijn levens ervaring empathisch vermogen en spirituele gaven kan ik u adviseren hoe met deze levens obstakels om te gaan en hoe u van deze blokkades afkomt. Ik stem me af op uw energie en krijg ik boodschappen binnen die voor u bestemd zijn.

Zonder de hulp van het 'Divine' en andere goddelijke energieën , zou ik niet zijn waar ik nu ben. Ik kom graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en mijn gaven om echt een verschil te maken.
BE0903 39516150cpm
85 00:00:00

Lya

Zeer ervaren medium en paragnoste. Sinds jongs af heb ik een sterke zesde zintuig en heb ik mezelf verdiept in de spirituele wereld. Met de jaren heb ik mezelf steeds dieper en dieper erin verdiept. Ben je onrustig en loop je vaak ergens tegen aan, wil je helderheid in je situatie en antwoord van mijn engelen aarzel dan niet om te bellen. Geen enkele vraag of situatie raar of gek.
BE0903 39516150cpm
86 00:00:00

Moonrise

Ik ben Monique, een medium (heldervoelend, helderhorend) en kaartlegster. In mijn spirituele praktijk ondersteun ik mensen bij hun persoonlijke groeiproces. Mijn specialiteit is de tarot. Ik geef je inzicht in je keuzes, zodat je gaat nadenken over je mogelijkheden. Voor een eerlijk en oprecht consult kan je bij mij terecht. 

Liefs Monique
BE0903 39516150cpm
88 00:00:00

Mama Shopia

Heeft u problemen in uw leven die niet op te lossen lijken heb ik het antwoord voor u. De gaves die ik heb mee gekregen helpen om diep in uw binnenste te kijken wat de oorzaak is en daarme begeleid ik u naar een nieuw begin. Kaarten lezen tarot lennord invoelen en relatie begeleiding daarvoor kunt u gerust bij mij terecht. Laat u niet tergen door onzekerheid en verdriet.
BE0903 39516150cpm
90 00:00:00

Nora

Ervaren medium, biedt duidelijkheid in uw situatie en al uw toekomst gerichte vragen. Met ondersteuning van tarot of lenormand kaarten. Astrologie specialist en gespecialiseerd in pendelen en een horoscoop lezing. 
Al uw vragen over relatie, financiën, trauma of verslavingsproblematiek. Geen enkel vraag is te gek.


Zowel Engels, Farsi als Nederlands
BE0903 39516150cpm
92 00:00:00

Ella

Zeer Ervaren medium, paragnoste. Ik ben helderziende, helderwetend en helderhorend. Wilt u uw toekomst laten voorspellen of benieuwd wat de toekomst u gaat brengen, u heeft er vragen over? Ik werk vanuit mijn krachten en gebruik mijn kaarten indien nodig als ondersteuning voor mij en mijn gidsen. Ik ben een zielsverwanten exper. Heeft u vragen over liefde, relatie, werk, financieel bel mij en we krijgen er zeer zeker meer inzicht in.
BE0903 39516150cpm
93 00:00:00

Monique

Medium, Paragnoste. Heldervoelend en helderwetend met mijn innerlijke ingeveingen wil ik uw de juiste antwoorden geven, werk met mijn gidsen en engelen niets is mij te vreemd hierbij gebruik ik mijn tarot kaarten om mij door te lijden naar uw energie van aard. Heeft u vragen? Dan wil ik u op een goede manier helpen tevens heb ik een goed luisterend oor en de juiste juiste gidsen bij me om u de adviezen te kunnen geven die u nodig hebt.
BE0903 39516150cpm
94 00:00:00

Lita

Ik ben een krachtig medium, heldervoelend en helderwetend. Toekomst vragen beantwoord ik vanuit mijn gidsen en engelen die ik bij me draag. Ik werk vanuit mijn gidsen en ter ondersteuning voor duidelijkere antwoorden heb ik de Universum kaarten. Ik behandel alle vragen rondom liefde, relatie, werk, financieel en toekomst vragen.
BE0903 39516150cpm
95 00:00:00

Elvira

Medium, heldervoelend, helderwetend, helderhorend, sterke zesde zintuig. Ik heb deze mooie gaven vanuit huis als kind zijnde meegekregen van mijn familie. Ik leg de tarot kaarten en de lenormand kaarten ter ondersteuning voor mijn gidsen en mooi gaven.
BE0903 39516150cpm
96 00:00:00

Christin

Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
BE0903 39516150cpm
54 00:00:00

Bram

Zeer Ervaren TOP medium paragnost. Ik kan u begeleiden in uw relatie door middel van mijn toekomst voorspellingen. Zo kunt u de situatie makkelijk herkennen. Ik heb altijd mijn gidsen en engelen bij me en ze fluisteren mij altijd de waarheid dus ik zal nergens om heen draaien en ik ben heel direct.
Ervaren in herkennen en zien van blokkades, kwade energie, negativiteit. Ook kan ik u uitleggen waar dit vandaan komt en zonodig verwijderen.
BE0903 39516150cpm
89 00:00:00

Eugie

Ervaren Medium, Paragnoste en Healer, van uit huis meegekregen gaven. Ik werk vanuit mijn gidsen en engelen die altijd bij mijn zijn. Ik gebruik diverse soorten kaarten ter ondersteuning mocht u dit willen. Ik ben het beste in Liefde, relatie, kinderen, famillie en financieel.
BE0903 39516150cpm
91 00:00:00

Peta

Het leven is balanceren. We gaan kijken wat er is en waar er iets verholpen, of verbeterd kan worden. We kunnen samen proberen de oorzaak achter de klacht te achter halen en op te lossen. Al je levensvragen zijn welkom. Op het gebied liefde, relaties, werk, wonen etc. Al je dingen waar je niet uitkomt, bied ik een luisterend oor en geef je rust &balans, inzicht en handvaten, zodat je vol vertrouwen verder kan.
BE0903 39516150cpm
55 00:00:00

Jenna

Hallo,
Wat goed dat u op mijn profiel klikt, dit betekent dat u actief opzoek bent naar
zelfontwikkeling om iets aan te leren of ergens van af komen
Door jouw energie aan te voelen kan ik de juiste vragen stellen die je tot inzichten doen
komen en de weg openen naar jouw optimale zelfacceptatie en zelfontwikkeling
Als jouw personal spirituele coach heb ik expertise in de liefde, werk, financiën, sociale
contacten, fysieke en mentale gezondheid, voeding, kruiden en supplementen, vitaliteit,
emoties. Ik werk op gevoel en voel door middel van jouw energie waar je mee zit.
Zit je al langer met een brandend verlangen of gewoon heel veel vragen. Wacht niet langer
en neem contact op ik zal je
opheldering geven en zaken samen met jou op een rijtje te zetten.
Ik ben opgeleid tot NLP Master Psycholoog en gezondheidscoach ik kan u behandelen met
meditaties,
Ik kan u ondersteunen bij:
- burn Out/ overspannenheid / blokkade/ liefdesverdriet
- Depressie/psychiatrische problematiek
- Levenspad/ liefde/ carrière/ gezondheid/ geestelijke gezondheid
Neem als het voor u helemaal goed voelt contact op en maak kennis met jouw eigen energie
Het lijkt mij waardevol om u te begeleiden in de verlossing van uw ziel
BE0903 39516150cpm