MediumsHemel

Wil je weten wat de toekomst je brengt? Eerlijke en zuivere antwoorden.

Fotoreading

Een foto reading is een lezing die aan de hand van een gestuurde foto wordt gedaan. Onze mediums, paragnosten, helderzienden en helderhorenden zal aan de hand van deze foto contact kunnen maken met personen, dieren en/of bepaalde situaties.

Op deze pagina (onderin) kunt u een foto uploaden naar één van onze mediums, paragnosten, helderzienden of helderhorenden. Zij/Hij ontvangt deze per mail en zal deze foto als het ware “lezen” voor u.

Na het uploaden van de foto kunt u een medium, paragnost, helderziende of helderhorende bellen om alles te kunnen vragen over de persoon, dier of situatie op de foto.

Houd er wel rekening mee om de medium, paragnost, helderziende of helderhorende even wat tijd te geven want het kan soms 10 minuten duren voordat de te lezen foto op zijn of haar mail staat.

Het beste is om een zo duidelijk mogelijke foto in te sturen waarop de persoon, dier of situatie zo duidelijk mogelijk is afgebeeld. Probeer er ook voor te zorgen om geen onbelangrijke dingen te hebben op een foto want dat kan voor afleiding zorgen.

Om de privacy van u te waarborgen zal uw geüploade foto na de fotoreading verwijderd worden.

Fotoreading

hallo