makeit


28 januari 2019 - Mediums Hemel

Wat is een pendel en wat houdt pendelen in?

Tags:

Wat is een pendel? 


Een pendel is meestal een druppelvormig gewichtje dat aan een ketting of draadje hangt. Deze druppelvormige gewichtje is gemaakt van metaal, edelsteen of kristal en kunnen verschillende kleuren hebben.
De pendel zelf is eigenlijk een soort hulpmiddel die je af kunt stemmen op intuïtieve krachten. De pendel heeft als functie om informatie door te geven en ontvangen. Pendelen, De pendel beweegt op verschillende manieren om op die manier een antwoord te geven op jouw vragen. 


Hoe werkt pendelen?


Pendelen is een manier om antwoord te krijgen op jouw levensvragen. De vragen kunnen alleen een ja of nee antwoord bevatten. Veel mediums, paragnosten en helderzienden gebruiken de methode pendelen een andere methode is bijvoorbeeld de kaartlegging dat kunnen verschillende kaarten zijn zoals de tarot kaarten, lenormand kaarten, zigeunerkaarten etc.


Als je denkt dat jou zesde zintuig sterk genoeg is, dan is pendelen ook een optie voor jou. Op zich is pendelen vrij eenvoudig en kan je al snel aan de slag gaan. Je houdt de pendel vast, stelt een vraag en daarna wacht je af hoe de pendel beweegt. Aan deze beweging kan jij dus aflezen wat het antwoord is op jou gestelde vraag.


Tijdens het pendelen maakt de pendel dus contact met jouw innerlijke zelf die nog verborgen ligt in jouw. Door jou zesde zintuig wordt de pendel dus in beweging gebracht. Probeer de vragen altijd met ja of nee antwoorden te vragen. Als de pendel een rondje maakt is dat een ja, gaat hij heen en weer dan is dat een nee. 


Het beste is toch het pendelen over te laten aan een medium, paragnost of helderziende omdat zij ervaren zijn en weten waar hun krachten precies liggen. 

Team Mediums Hemel

Terug naar blog overzicht