makeit


22 november 2018 - Mediums Hemel

Wat is een fotoreading?

Tags:

Hoe zit een fotoreading in elkaar?

Een foto reading is een lezing die aan de hand van een gestuurde foto wordt gedaan. Onze mediums, paragnosten, helderzienden en helderhorenden zal aan de hand van deze foto contact kunnen maken met personen, dieren en/of bepaalde situaties. Tijdens een fotoreading wordt er meer verteld over de persoon, dier of situatie op de foto. Als het bijvoorbeeld om een persoon gaat dan wordt er verteld over de karakter van de persoon, verleden, heden en toekomst. Er kunnen natuurlijk ook specifieke vragen worden gesteld om antwoorden te krijgen.

Een fotoreading vraagt veel energie en zou door een ervaren medium of paragnost moeten worden gedaan. Hou er rekening mee dat een goede fotoreading tijd in beslag kan nemen.

Waar vraag ik een fotoreading aan?

Op de pagina fotoreading kunt u een foto uploaden naar een van onze mediums, paragnosten, helderzienden of helderhorenden. Zij/Hij ontvangt deze per mail en zal deze foto als het ware ”lezen” voor u.

Na het uploaden van de foto kunt u een medium, paragnost, helderziende of helderhorende bellen om alles te kunnen vragen over de persoon, dier of situatie op de foto.

Waar moet ik rekening mee houden?

Houd er wel rekening mee om de medium, paragnost, helderziende of helderhorende even wat tijd te geven want het kan soms 10 minuten duren voordat de te lezen foto op zijn of haar mail staat.

Het beste is om een zo duidelijk mogelijke foto in te sturen waarop de persoon, dier of situatie zo duidelijk mogelijk is afgebeeld. Probeer er ook voor te zorgen om geen onbelangrijke dingen te hebben op een foto want dat kan voor afleiding zorgen.

Om de privacy van u te waarborgen zal uw geüploade foto na de fotoreading verwijderd worden.

www.mediumshemel.nl

Terug naar blog overzicht