makeit


25 januari 2019 - Mediums Hemel

Wat zijn tweelingzielen?

Tags:

Wat is een tweelingziel en hoe ontstaat deze? Ieder ziel van de mens bezit een tweelingziel. De ziel is ontstaan van het goddelijk licht en van daaruit is het gesplitst in twee delen. Bij tweelingzielen zijn de gelijkenissen enorm. Tweelingzielen is dus eigenlijk 1 ziel dat is gesplitst en eigenlijk in een soort onbewuste  zoektocht zijn in het leven naar elkaar.


Het is natuurlijk wel mogelijk dat je je tweelingziel kan ontmoeten in het echte leven. Vaak zijn we dan niet bewust dat we onze tweelingziel zijn tegen gekomen. Tweelingzielen hebben een sterke binding met elkaar, zij kunnen een enorme steun zijn voor hun ziel en veel gemeenschappelijke punten hebben. Je hebt vast wel na gehoord van twee zielen één gedachte.


Lees verder om kenmerken te herkennen van jou tweelingziel


Ben jij ook benieuwd of jij je tweelingziel heb mogen ontmoeten? Zo herken jij je eigen tweelingziel.


1. Veel overeenkomsten

Er zullen zeer zeker veel overeenkomsten zijn zoals in de naam, geboortedatum of, interesses. Het kan ook zijn dat er bijvoorbeeld een fysieke gelijkenis kan zijn.


2. Aanwijzingen zien

Het universum zult veel tekens aan je laten zien om jou duidelijk te kunnen maken dat jij je tweelingziel bent tegen gekomen. Er kunnen bijvoorbeeld liedjes in je hoofd zitten met een boodschap voor jou. Je tweelingziel is vaak in je gedachte. Je komt haar of hem dan ook vaak onverwachts tegen. Jou gidsen zullen proberen te communiceren op deze manier met jou om jou te begeleiden als het ware. 


3. Onverwachte ontmoeting

Er zal een onverwachte ontmoeting zijn op een onverwachte moment. Je zult je er ook heel anders bij voelen. Je zult al direct een voorgevoel krijgen. Vergeet niet dat toeval niet bestaat en dat alles een reden heeft. 


4. Emoties

Je zult veel verschillende emoties beleven. Er kan veel angst zijn om elkaar te verliezen. Ook je andere emoties die tot je verleden behoren zullen je in de weg staan. Deze emoties worden door je innerlijke zelf gecreëerd  zodat je uiteindelijk een hechte band zal creëren met jouw tweelingziel.


5. Op 1 lijn zitten met je tweelingziel

Je zal het gevoel hebben dat je steeds meer op je tweelingziel begint te lijken. Gedachtes die je samen met hem of haar kunt delen, fysieke klachten overnemen, elkaars emoties voelen etc. Door deze dingen zal je ook steeds meer met je tweelingziel op 1 lijn zitten. 


Mocht je willen weten of jij je eigen tweelingziel al heb ontmoet raadpleeg dan 1 van onze mediums, paragnosten of helderzienden. 

tweelingziel

Terug naar blog overzicht